Hoe kan ik thuis energie en geld besparen?

Wat past bij jouw huis en jouw portemonnee? Ga je voor isolatie, HR++ glas of toch voor zonnepanelen? Om hier achter te komen bieden wij online hulp voor verduurzamen van je woning, ga naar Mijn Huis. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijk advies aan huis. Dat is vooral voor VvE’s en monumenten een verstandige keuze! Of wil je graag weten of je met je bestaande CV-installatie eenvoudig energie kan besparen? Lees dan meer over CV-optimalisatie.

Online hulp voor verduurzamen van je woning

Ontdek zelf de bespaarkansen en kom in contact met lokale energieadviseurs, energieambassadeurs en bedrijven.

Meer informatie
Gratis online energieadvies met de quickscan!

Neem jouw huis onder de loep met onze quickscan! Na ongeveer 10 vragen over jouw huis, vertellen wij je welke energiebesparende maatregelen bij jouw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel je kunt halen!

Doe de quickscan
Laat een gecertificeerd adviseur langskomen!

Onze online quickscan is een eerste en globale scan van jouw huis. Is jouw huis een huurhuis, monument of onderdeel van een VvE? Heeft jouw huis vocht- of ventilatieproblemen? Dan is energieadvies aan huis een aanrader, want dat biedt maatwerk! Of voel je je niet zeker genoeg om zelf te kiezen en wil je begeleid worden bij de uitvoering? Twijfel niet. Ook dan is energieadvies aan huis een slimme zet!

Meer informatie
Zet energiebesparing op de agenda!

Is jouw woning onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Ook dan valt er vaak een flinke energiewinst te behalen. Je kunt met jouw VvE ervoor kiezen om te sparen voor duurzame investeringen zoals zonnepanelen of isolatie. Wij hebben een handig stappenplan voor je gemaakt!

Vraag informatie aan
Krijg het warm met de warmtescan!

Zit jij niet graag in dat hoekje van de kamer, omdat het daar maar niet warm wilt worden? Door de warmtescan ontdek jij waar er onnodig veel warmte ontsnapt uit jouw huis!

Meer informatie
Overal in huis lekker warm!

Draai jij ook wel eens de thermostaat hoger, omdat de kamer waar je in zit toch niet echt warm wordt? Gevolg: in een andere kamer wordt het veel te warm! CV-optimalisatie kan een oplossing zijn, zodat je in elke kamer van je huis comfortabel en warm kan zitten.

Meer informatie

Vind een ambassadeur in jouw gemeente

Energieambassadeurs Utrechtse Heuvelrug
Energieambassadeurs zijn vrijwilligers met hart voor duurzaamheid die graag anderen helpen. De ambassadeurs maken een gratis energiescan van uw woning, een warmtefoto, of organiseren een bewonersavond. Wilt u energieadvies, of zelf ambassadeur worden? Mail dan naar [email protected]