Woondokter

Sigmund Rombergstraat 22
3543 GC Utrecht

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Woondokter adviseert woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Wij helpen klanten in de regio Utrecht met onafhankelijk advies, een bespaarcalculatie en eventueel begeleiding van de uitvoering. Woondokter is opgericht door Frank en Bart, vanuit hun ervaring dat veel eigenaren hun woning wel willen aanpakken, maar niet de stappen daarvoor nemen vanwege tegenstrijdige adviezen, de veelheid van producten en diensten, of simpelweg tijdgebrek. Wij adviseren stap-voor-stap en in persoonlijk contact met de klant.

Neem contact op met Woondokter

Je gegevens sturen we door naar Woondokter. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.

Beoordelingen

20 juli 2019

Persoonlijke benadering, dus geen standaard advies.

15 juli 2019

Gedegen advies, Woondokter dacht echt mee over de beste oplossing voor ons huis en ze maakten een plan waarin alle te voorziene kosten waren opgenomen. Ze waren ook heel goed bereikbaar en betrokken gedurende het proces.