Op zoek naar een bedrijf uit de buurt?

Wij hebben een handig overzicht van deskundige aanbieders!

Je weet wat je wilt gaan aanpakken in huis en hoeft alleen nog maar een aanbieder te kiezen. Het liefst wil je natuurlijk kiezen tussen meerdere opties. Maar waar vind je nou deskundige bedrijven die je kunnen helpen? Wij presenteren je er een aantal. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Voor welke maatregelen zoek je een bedrijf?

Kies vestigingsplaats bedrijf

Hoe kies ik een goede aanbieder?

Hoe kies ik een goede aanbieder?

Wat moet je niet vergeten te bespreken met de installateur van zonnepanelen? Welke vragen over materialen stel je aan een isolatiebedrijf? Wij hebben handige folders gemaakt met aandachtspunten bij het aanvragen van offertes. Goed voorbereid zijn? Vraag ze gratis aan!

Is er subsidie of financiering voor mij?

Is er subsidie of financiering voor mij?

De overheid biedt voordelige financiering waarmee je jouw duurzame verbouwing kunt betalen. En soms is er subsidie voor energiebesparing! Wij hebben een handige keuzehulp gemaakt waarmee je checkt welke regelingen voor jou van toepassing zijn. Na afloop krijg je alles in één mail.

Hoe beoordeel ik een offerte?

Hoe beoordeel ik een offerte?

Je hebt de offertes in huis van één of meer bedrijven. Het is tijd om een keuze te maken en te tekenen, zodat het werk kan beginnen! Maar staat nu echt alles in de offerte, of loop je straks tegen allerlei meerkosten aan? Wij hebben een checklist gemaakt om offertes te beoordelen.