Grootschalige advies- en inkoopactie in De Ronde Venen

Gemeente De Ronde Venen wil in 2040 een klimaatneutrale gemeente zijn. Daarom zetten we ons zowel in voor het opwekken van duurzame energie als voor het verbruiken van minder energie. Dit verbruik kunnen we verminderen door spaarzaam om te gaan met onze energie en woningen en gebouwen goed te isoleren. Het nemen van isolatiemaatregelen en het installeren van zonnepanelen leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Daarom organiseren we in samenwerking met Winst uit je woning deze advies- en inkoopactie. Door met veel huiseigenaren gezamenlijk in te kopen, zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. De actie geldt onder andere voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. We werken alleen samen met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor zijn kwaliteit, service en garantie gegarandeerd. Je kunt enkele maatregelen nemen of je woning geheel verduurzamen.

Gemiddeld 30 procent subsidie bij twee isolatiemaatregelen

Neem je als huiseigenaar twee of meer isolatiemaatregelen zoals spouwmuur- en vloerisolatie of dubbel glas? Dan kan je van de rijksoverheid gemiddeld 30 procent subsidie krijgen op de kosten (‘Subsidie Energiebesparing Eigen Huis’). Na uw aanmelding bij Winst uit je woning ontvang je alle informatie hierover. Winst uit je woning regelt deze subsidieaanvraag voor jou.

Advies en werkzaamheden vinden veilig plaats

Het opstellen van de offertes voor de zonnepanelen vindt telefonisch plaats. Voor het opstellen van de offertes voor de spouwmuur- en vloerisolatie is eerst een onafhankelijk advies aan huis vereist. Deze huisbezoeken worden op veilige wijze uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

De adviseur werkt voornamelijk buiten (voor de spouwmuur) en/of in de kruipruimte (voor de vloer). Het overleg vindt plaats buiten de woning en op gepaste afstand. Het huisbezoek duurt gemiddeld 20 minuten. Je kunt dit bezoek zelf inplannen op een moment dat jou schikt.

Isolatie- en installatiebedrijven kunnen de komende periode ook veilig doorwerken. Het plaatsen van zonnepanelen en spouwmuurisolatie vindt vrijwel volledig vanaf de buitenkant van de woning plaats. Vloerisolatie wordt vanuit de kruipruimte aangebracht. Je bepaalt zelf wanneer je een klus laat uitvoeren.

Met deze actie en de subsidie helpen we met het verduurzamen van je woning en het verlagen van je energierekening

Daarnaast willen wij je ook helpen je woning klaar te maken voor het verdwijnen van aardgas. Tussen 2030 en 2050 gaan we in Nederland van het gas af. In De Ronde Venen willen we dat voor 2040.

Interessante maatregelen

Vanuit de overheid is de ‘Energiebespaarlening’ beschikbaar. Deze lening maakt het mogelijk de energierekening in één keer verregaand te verlagen zonder een eigen investering te doen. Met alle onderstaande maatregelen bespaar je meer op je energierekening dan je betaalt aan rente en aflossing. Hierdoor dalen je maandlasten. Het leenbedrag ligt tussen € 2.500,- en € 65.000,- en heeft een variabele looptijd. Aflossing kan elk moment. Bij interesse ontvang je vrijblijvend meer informatie van Winst uit je woning.

De meest interessante maatregelen om je woning te verduurzamen en je energierekening te verlagen zijn spouwmuurisolatie, zonnepanelen, vloerisolatie, isolatieglas, ventilatie zonder verlies van warmte en het optimaliseren van je CV installatie. Meer informatie over deze maatregelen, maar ook de kosten en terugverdientijd, vind je op de website van Winst uit je Woning.

Doe je mee met de inkoopactie?

 1. Schrijf je dan vóór 31 juli 2020 gratis en vrijblijvend in op winstuitjewoning.nl
 2. Het team van Winst uit je woning controleert je woning. Bij eventuele vragen nemen zij telefonisch contact met jou op.
 3. Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat. Dit gaat als volgt:
  • Bij interesse in zonnepanelen ontvangt je vrijblijvend een offerte op maat van de installateur die de veiling gewonnen heeft. Deze offerte wordt samen met jou in vrijwel alle gevallen telefonisch en met behulp van satellietbeelden op maat gemaakt. Je ontvangt de offerte voor de koop en/of huur van zonnepanelen per e-mail.
  • Bij interesse in spouwmuur- en/of vloerisolatie ontvangt je een e-mail om een onafhankelijk huisbezoek in te plannen. Hiervoor rekent Winst uit je woning een eenmalige bijdrage van € 29,-. Na deze onafhankelijke controle weet je óf en op welke manier je jouw woning kunt verduurzamen en je energierekening op de beste en meest veilige manier kunt verlagen.
  • Bij interesse in overige maatregelen (waaronder isolatieglas) ontvangt je per e-mail de offerte op maat op basis van de door jouzelf aangeleverde gegevens via de site.
 1. Je ontvangt alle vrijblijvende offertes per e-mail en neemt zelf jouw besluit.
 2. De eventuele subsidieaanvraag of btw teruggave regelt Winst uit je woning voor jou.

Voordelen van de inkoopactie

 • Gemiddeld 30 procent subsidie beschikbaar op isolatiemaatregelen.
 • Tijdelijk een lage prijs door inkoop op grote schaal en een laag btw-tarief op de arbeidskosten.
 • Onafhankelijke en veilige controle aan huis voor het veilig aanbrengen van isolatiemaatregelen.
 • Na aanschaf van zonnepanelen ontvangt u 21% btw terug van de Belastingdienst.
 • Zonnepanelen zijn nu ook te huren. Hiermee profiteer je maximaal zonder eigen investering.
 • Uitgevoerd binnen een dag door gekwalificeerde bedrijven met een hoge klanttevredenheid.
 • Lening mogelijk voor afname van meerdere/alle maatregelen tegelijkertijd.

Meer informatie over de maatregelen en de inkoopactie

Na jouw vrijblijvende aanmelding ontvang je een link naar de online informatievideo over de aangeboden energiebesparende maatregelen en de gezamenlijke inkoopactie. In deze video vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je na het bekijken van de video nog vragen? Dan kan je per e-mail contact opnemen met Winst uit je woning via: [email protected]

Bespaar je mee?

Vraag dan vóór 31 juli 2020 een vrijblijvende offerte aan via Winst uit je Woning. Op deze website kan je ook meer informatie vinden.

Heb je nog vragen over de advies- en inkoopactie? Bel dan met de helpdesk van Winst uit je woning via: 023-583 69 36.