Is er subsidie of financiering voor mij?

Ontdek snel welke mogelijkheden er zijn!

Wat is jouw woonsituatie?
(klik op een van onderstaande opties)

Koopwoning

Huurwoning

Koopwoning als onderdeel van een Vve

Monument

Gea en Jacques hebben een Sedumdak

Stap voor stap verduurzamen

Gea en Jacques in Driebergen hebben op hun uitbouw met platte dak een Sedumdak aangelegd. Een Sedumdak is een groen dak, begroeid met vetplantjes. Dit dak heeft verschillende duurzame voordelen.

Lees meer

Een 'warme deken om ons gebouw'

Klaar voor de toekomst!

Afgelopen maanden heeft een appartementencomplex op Park Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg haar gebouw geïsoleerd. Met deze isolatie slaan zij twee vliegen in één klap. Niet alleen verhogen ze de comfort, ook maken ze een belangrijke stap naar een duurzaam en aardgasvrij gebouw.

 

Lees meer

Casper over de Energiebespaarlening

Is er financiering voor ons?

“We kwamen er achter dat de Energiebespaarlening eigenlijk veel goedkoper was dan een bouwdepot. Nu de rente zo laag is kun je daar bijna niet tegenaan sparen.”

Lees meer

Hoe kies ik een goede aanbieder?

Hoe kies ik een goede aanbieder?

Wat moet je niet vergeten te bespreken met de installateur van zonnepanelen? Welke vragen over materialen stel je aan een isolatiebedrijf? Wij hebben handige folders gemaakt met aandachtspunten bij het aanvragen van offertes. Goed voorbereid zijn? Vraag ze gratis aan!

Hoe beoordeel ik een offerte?

Hoe beoordeel ik een offerte?

Je hebt de offertes in huis van één of meer bedrijven. Het is tijd om een keuze te maken en te tekenen, zodat het werk kan beginnen! Maar staat nu echt alles in de offerte, of loop je straks tegen allerlei meerkosten aan? Wij hebben een checklist gemaakt om offertes te beoordelen.

Op zoek naar een bedrijf uit de buurt?

Op zoek naar een bedrijf uit de buurt?

Je weet wat je wilt gaan aanpakken in huis en hoeft alleen nog maar een aanbieder te kiezen. Het liefst wil je natuurlijk kiezen tussen meerdere opties. Maar waar vind je nou deskundige bedrijven die je kunnen helpen? Wij presenteren je er een aantal. Geheel vrijblijvend natuurlijk!