We leven in een bijzondere tijd waarbij we meer gebonden zijn aan huis. Wilt u weten hoe u kunt besparen op uw energierekening door uw huis behaaglijker en duurzamer te maken?

Woensdag 27 mei van 20 uur – 21 uur kunt u vanuit huis meer informatie krijgen tijdens het webinar ‘Jouw Huis Slimmer Noordwest’. Er zal speciale aandacht zijn voor woningtypen die in de wijk Noordwest veel voorkomen. U hoort over praktische oplossingen om uw huis comfortabeler te maken en over kansen om te besparen op energiekosten.

Gemeente Utrecht kan daarbij helpen met bijvoorbeeld de gratis Energiebox inclusief advies over energiebesparing, een energieadvies aan huis, subsidies of trajectbegeleiding bij uitvoering. Tijdens het webinar kunt u ze aanvragen.

De gemeente licht de plannen toe om wijken aardgasvrij te maken, en wat dit voor u betekent.

Onafhankelijke experts vertellen over: isolatie, zonnepanelen, het koken op inductie en het vervangen van de verwarmingsketel. Zowel kleine als grote stappen kunnen een verschil maken. Maar waar te beginnen? Wat is slim om nu al te doen en met welke energiebesparende maatregelen is het verstandiger nog even te wachten?

Aanmelden kan hieronder. U krijgt daarna een link toegestuurd waarmee u 27 mei vanuit huis kunt meekijken en vragen stellen via de chat.