Welkom op Jouw Huis Slimmer!

Hét onafhankelijke energieplatform van jouw gemeente! Het is niet commercieel en jouw gegevens gaan niet zomaar naar bedrijven of initiatieven tenzij je dat zelf aan hebt gegeven. Weet jij hoeveel energie je verbruikt of wil je graag meer weten over verschillende duurzame maatregelen als dakisolatie, zonnepanelen of warmtepomp? Begin met energie op Jouw Huis Slimmer!

Bewonersverhalen

Klik verder...

Sarah over de energiecheck


Sarah wil graag zo groen mogelijk leven en bewust met haar energieverbruik omgaan. “Ik heb mijn maandelijkse energielasten vergeleken met de energiecheck. Het bleek dat ik veel meer betaal dan mijn buren!” Reden genoeg voor Sarah om haar huis aan te pakken: “Dit jaar de ramen, volgend jaar het dak!”

Lees Verhaal
Klik verder...

Peter en Fleur over de online quickscan


Peter en zijn vrouw Fleur verhuisden vorig jaar van een flat naar hun eerste koopwoning. “Wel zo fijn om wat meer ruimte te hebben met drie kinderen. Alleen had ik wel het idee dat dit huis een stuk kouder was. Het vorige huis had dubbel glas, maar deze woning niet. Dat merkten we direct. Ik heb toen de online quickscan gedaan om erachter te komen wat ik kon doen om van die kou af te komen.”

Lees Verhaal

Laatste Nieuws

Collectieve inkoopactie kruipruimte isolatie Nieuwegein

Energie-N helpt twee werkgroepen van bewoners in de Vogelbuurt en de Rijtuigenbuurt met het verduurzamen van hun woningen. In beide buurten zijn de mogelijkheden onderzocht voor kruipruimte isolatie. Dit heeft geleid tot offertes van isolatiebedrijven: één voor vloerisolatie en één voor bodemisolatie. Ook huiseigenaren in andere buurten van Nieuwegein kunnen meedoen. Bij snel handelen kun je mogelijk dit stookseizoen al van de isolatie profiteren. Meer informatie en aanmelding via Energie-N. Energie-N overweegt aanmelding voor toekomstige inkoopacties via Jouwhuisslimmer te laten lopen. Voor deze actie is dat nog even niet gelukt.

Initiatieven

Energie-N

Energie-N helpt bewoners van Nieuwegein de juiste stappen te zetten bij het besparen van energie en het opwekken van hernieuwbare energie.

Bekijk initiatief