Advies aan huis?

Energieambassadeurs voor eigenaren
Energieambassadeurs zijn vrijwilligers die anderen helpen met energiebesparing thuis. Zij doen een energiescan van jouw woning en bespreken met jou de resultaten. Zo krijg je een beeld van alle mogelijkheden om energie te besparen of op te wekken. Wil je een energieadvies of wil je ook ambassadeur worden?  Stuur een e-mail naar [email protected] of kom langs op het energiespreekuur. Klik hier voor meer informatie over de energieambassadeurs.

Energiecoaches voor huurders
Huurders van Heuvelrug Wonen en Rhenam kunnen een Energiecoach gratis om advies vragen. Bij je huurdersbelangenvereniging kun je terecht voor meer informatie.

Bewonersverhalen

Klik verder...

Sarah over de energiecheck


Sarah wil graag zo groen mogelijk leven en bewust met haar energieverbruik omgaan. “Ik heb mijn maandelijkse energielasten vergeleken met de energiecheck. Het bleek dat ik veel meer betaal dan mijn buren!” Reden genoeg voor Sarah om haar huis aan te pakken: “Dit jaar de ramen, volgend jaar het dak!”

Lees Verhaal
Klik verder...

Peter en Fleur over de online quickscan


Peter en zijn vrouw Fleur verhuisden vorig jaar van een flat naar hun eerste koopwoning. “Wel zo fijn om wat meer ruimte te hebben met drie kinderen. Alleen had ik wel het idee dat dit huis een stuk kouder was. Het vorige huis had dubbel glas, maar deze woning niet. Dat merkten we direct. Ik heb toen de online quickscan gedaan om erachter te komen wat ik kon doen om van die kou af te komen.”

Lees Verhaal

Laatste Nieuws

Initiatieven